Aiwoods Oy laajentaa palveluvalikoimaansa ja perustaa uuden viestintätoimiston

01.09.2023, muokattu 01.09.2023

Viestintä on jatkossa entistä keskeisempi osa toimintaamme, sillä Aiwoods Oy lisää palveluvalikoimaansa viestintään ja myynnin edistämiseen liittyvät palvelut. Aiwoods Oy on perustanut oman, aputoiminimellä toimivan viestintätoimiston, joka on nimeltään Viestintätoimisto Postaus.

Aiwoodsin toiminnassa on vuosien varrella noussut selkeästi esille viestinnän keskeinen rooli yrityksen kehityksessä ja muutoksessa. 

"Viestintä on avainasemassa kaikessa, mitä teemme. Jokainen kehitystoimenpide, innovaatio tai muutos vaatii selkeän ja ymmärrettävän viestinnän. Uuden viestintätoimiston myötä viestinnän strateginen rooli Aiwoodsissa vain korostuu.”, kertoo Jari Saukko, Aiwoods Oy:n toimitusjohtaja. 

Viestintätoimisto Postaus – myyntiviestinnän asiantuntija

Viestintätoimisto Postaus keskittyy erityisesti myyntiviestintäpalvelujen tuottamiseen. Myyntiviestintä yhdistää asiakaslähtöisen ajattelutavan, prosessien kehittämisen sekä myynnin, asiakaspalvelun ja markkinoinnin osaamisen viestinnäksi. Tavoitteena on tuottaa oikea-aikaista ja -sisältöistä tietoa asiakkaiden ostoprosessin tueksi.

"Viestintätoimisto Postaus on uudenlainen viestintätoimisto, jossa ymmärretään myyntiprosessin eri vaiheet ja tarjotaan näihin skaalautuvia ja modulaarisia viestinnällisiä myynnin työkaluja", kertoo Maarit Liikala, Viestintätoimisto Postauksen viestintäjohtaja. 

Modernia toimintatapaa edustaa myös se, että Viestintätoimisto Postauksessa hyödynnetään tekoälyä sisältöjen tuottamiseen tehokkaasti ja kohdennetusti. 

"Tavoitteenamme on tuottaa räätälöityä sisältöä, joka nopeuttaa ja helpottaa myyntiprosessia tuoden lisäarvoa sekä asiakkaillemme että heidän asiakkailleen", Liikala lisää.

Lisätietoja antavat:

Jari Saukko, toimitusjohtaja, Aiwoods Oy 

Sähköposti: jari.saukko@aiwoods.fi 

Puhelin: +358 50 581 6929

Maarit Liikala, viestintäjohtaja, Viestintätoimisto Postaus

Sähköposti: maarit.liikala@postaus.fi 

Puhelin: +358 40 192 1835

Aiwoods Oy

www.aiwoods.fi  

info@aiwoods.fi  

Viestintätoimisto Postaus

www.postaus.fi  

info@postaus.fi